Angelique Michels

Door mijn werk heb ik ervaring mogen opdoen met operationele, bestuurlijke en strategische vraagstukken in diverse sectoren van de gezondheidszorg. Daarbij heb ik ervaring met financiering van zorg (AWBZ en WMO) ontwikkeling en implementatie van beleid, projectmanagement en onderzoek. De laatste jaren is het accent toenemend komen liggen op bedrijfsvoering met speciale aandacht voor procesoptimalisatie en verandermanagement.

Ik kan mij oprecht verdiepen in mensen en vraagstukken en dat als motivatie voor mijn inspanningen voor de Stadspartij Wageningen gebruiken. Vanuit die betrokkenheid en op doelgerichte wijze, wil ik complexe zaken tot de kern brengen en eenvoudig en transparant maken, zodat iedereen begrijpt waar het over gaat. Op die manier wil ik bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen en een optimaal resultaat.
Ik denk dat ik relevant ben omdat ik integer ben, betrokken en doelgericht met passie voor mensen en wat ze beweegt, terwijl ik tegelijkertijd zakelijke belangen niet uit het oog verlies.