Oh wat een jaar!

Je gelooft het bijna niet, maar de feestdagen staan voor de deur, het jaar is (weer) voorbij. Een jaar dat voorbij is gevlogen en waarin tegelijk erg veel is gebeurd. De eerste plannen voor de stadsgracht zijn gepresenteerd, het geld klotste opeens over de plinten van de gemeentebegroting en we hebben een nieuwe burgemeester. Niets blijft zoals het was, en dat wordt volgend jaar niet anders. Het is weer tijd voor verkiezingen en een nieuwe gemeenteraad.

We zouden heel graag aan de toog hangen en filosoferen over woningbouw, wel of geen windmolens en belastingdruk in onze stad. We willen niets liever dan met iedereen aan tafel zitten en bespreken wat de stad bezig houdt. We zouden graag iedereen de hand schudden en het beste wensen voor volgend jaar. 

Maar dat kan nog even niet. We moeten nog even op elkaar letten en nog even alles iets anders doen. Voor alles is een nieuwe manier – en nieuw is niet per sé slecht. Dus schuiven we ook vanaf begin volgend jaar weer aan de virtuele tafel aan – en is er plek voor iedereen. Schrijven we onze overpeinzingen op in het verkiezingsprogramma en wensen we jullie via deze weg alle moois voor 2022!