Rien Bor opnieuw lijsttrekker Stadspartij

Net als vier jaar geleden hebben bestuur en leden van de Stadspartij Rien Bor opnieuw gekozen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Bor is sinds 2008 namens de Stadspartij lid van de gemeenteraad van Wageningen, waarvan hij ook waarnemend voorzitter is.
“Ik heb me nog een keer beschikbaar gesteld, omdat het raadwerk gewoon heel erg leuk is, zegt Rien Bor. De een spaart zijn hele leven postzegels en ik vind het leuk om Wageningen te helpen besturen. Daarbij komt natuurlijk ook dat het heel goed gaat met de Stadspartij en dat we een groep uitermate deskundige personen hebben verzameld, met allemaal hun eigen deskundigheid, die we in kunnen zetten bij het besturen van onze stad. We hebben deze week de lijst voor de verkiezingen ingediend en de eerste 13 op de lijst zijn zonder meer direct inzetbaar. We kunnen dus nog groeien.”

De Stadspartij groeide bij de verkiezingen in 2014 van twee naar vijf zetels en leverde Han ter Maat als wethouder aan het college van B&W. De ambitie van de Stadspartij is om er bij de komende verkiezingen weer één of twee zetels bij te krijgen. De huidige gemeenteraadsfractie bestaat uit: Rien Bor, Marike van der Leeden, Dicky Stijns, Lara Minnaard, Mark Reijerman en wethouder Han ter Maat. Behalve Reijerman gaan allen nog een periode door. De steunfractie bestaat uit: Klaas de Weerd, Wilko Karel, Erik Lammers, Angelique Michels, Mirjam Troost en Jacintha Vigelandzoon. Kijk voor de persoonsprofielen op www.stadspartijwageningen.nl. Medio februari wordt het nieuwe verkiezingsprogramma en de volledige kieslijst op de site gepubliceerd.